Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Silakka-kirjolohitartar

Julkaistu 09.04.2001 17:24(Päivitetty 10.02.2005 11:33)

(alkupalaksi neljälle)

  • 250 g nahattomia silakkafileitä
  • 250 g kylmäsavustettua tai tuoretta kirjolohifileetä
  • 1 tl kaprista
  • 2 rkl salotti- tai keltasipulia
  • 1 rkl maustekurkkua
  • ruohosipulia
  • 1 tl rypsiöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • n. 1/2 tl suolaa
  • viherpippuria
  • 1/2 dl smetanaa
  • pinnalle:
  • 4 pientä sipulirengasta
  • 2-4 rkl silakan- tai kirjolohen mätiä
  • 4 palaa rukiista paahtoleipää

Leikkaa silakan ja kirjolohen liha pieniksi kuutioiksi. Hienonna kapris, maustekurkku ja ruohosipuli. Sekoita ainekset keskenään. Jaa seos kahteen osaan ja sekoita toinen osa silakan ja toinen kirjolohen joukkoon. Anna maustua 1/2-1 tuntia. Jos käytät tuoretta kirjolohta anna maustua vähän pidempään. Lisää smetana kirjolohitartarin joukkoon. Muotoile pihvit vaalean ja punaisen lihan väriä hyväksi käyttäen. Asettele pihvien päälle sipulirenkaat ja täytä ne mädillä. Koristele. Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää. Näiden kalalajien lisäksi tartareihin sopivat kaikki rasvaeväiset kalat ja särkikalat. Tartar valmistuu myös kevyesti graavatusta kalasta.

Lisää aiheesta:

Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitusKolme yllättävää faktaa koirien älykkyydestä – "Äärimmäisen vaikea nähdä koirasta"Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!Miten kumppanin pornon katseluun tulisi suhtautua? "Voitaisiin nähdä enemmän mahdollisuutena"Positiivisia uutisia: Nuorilla pyyhkii aiempaa paremmin
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:29
    Ruoka

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"

  • 09:15
    Takaisinvedot

    Älä hypi enää tällä hyppynarulla – Tukesilta varoitus

  • 08:19
    Koirat

    Kolme yllättävää faktaa koirien älykkyydestä – "Äärimmäisen vaikea nähdä koirasta"

  • 07:46
    Ruoka

    Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!

  • 06:31
    Nettiporno

    Miten kumppanin pornon katseluun tulisi suhtautua? "Voitaisiin nähdä enemmän mahdollisuutena"