Mainos

Siepatun Jayceen täti: Hän muistaa meidät kaikki

18 vuotta sitten Yhdysvalloissa kaapatun Jaycee Lee Dugardin täti on kertonut perheen jälleennäkemisestä lyhyessä lausunnossaan medialle. Iloinen Tina Dugard asteli kameroiden eteen ja kertoi Jaycee Dugardin muistavan perheenjäsenensä ja iloitsevansa erityisesti pikkusisarensa tapaamisesta. Sisar oli vasta pieni vauva, kun Jaycee siepattiin 11-vuotiaana kotitalonsa läheltä.

Jaycee Dugard on nyt 29-vuotias.

- Jaycee on ihana, erityinen nuori nainen. Hänen 11- ja 15-vuotiaat tyttärensä ovat hurmaavia, kiinnostuneita maailmasta ja älykkäitä Heillä on loistava tulevaisuus edessään, Tina Dugard sanoi.

- Tyttäret eivät ole saaneet muodollista koulutusta, mutta heidän äitinsä Jaycee on antanut heille kotiopetusta. Olemme hyvin ylpeitä Jayceestä, täti sanoi hymyillen.

Tina Dugard kertoi perheen viettävän aikaa ja tutustuvan uudelleen toisiinsa suojatussa, yksityisessä paikassa.

- Olemme viettäneet aikaa yhdessä nauraen ja itkien. Välillä olemme vain hiljaa ja nautimme toistemme seurasta.

- Vanhemman siskoni (Jayceen äiti) kasvoilla on hymy leveä kuin meri. Hänen vanhin tyttärensä on vihdoinkin kotona, sanoi Tina Dugard.

Paikalla olevaa lehdistöä pyydettiin olemaan kysymättä kysymyksiä, ja toivetta kunnioitettiin.

Tina Dugard kiitti erikseen FBI:tä ja poliisia tapauksen selvittämisestä. Hän kiitti myös yleisöä ja mediaa perheen yksityisyyden kunnioittamisesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.