Sharon Osbournen veli: "Sharon valehteli ja rikkoi perheemme"

Briteissä supersuosittua kykyjenetsintäohjelma X-factoria juontavan Sharon Osbournen veli David Arden paljasti vuosien jälkeen kaunansa sisartaan kohtaan.

Arden syyttää Sharonia "kaksinaamaiseksi valehtelijaksi, jonka häikäilemättömyys johti perheensisäiseen, vuosikymmeniä jatkuneeseen vihanpitoon", News of the World kertoo.

– Sharon valehteli muun muassa keskenmenostaan, kun hän syytti perheemme koiraa siitä, että tämä oli hyökännyt hänen kimppuunsa, mutta se on valhe, raivostunut Arden tilitti.

– Hän kiljui, että "viekää se peto pois, idiootit, miksi olette hankkineet sen", vaikka tosiasiassa Sharon osti koiran itse.

– Lisäksi Sharon ilmoitti julkisuudessa vihaavansa isän uutta naisystävää Meredithiä, mutta median selän takana hän tosiasiassa mielisteli tätä ja käytti häikäilemättä hyväkseen, kuten muitakin läheisiään.

David Ardenin mukaan Sharon julisti vihaavansa muita isän elämään kuuluvia naisia puhtaasta mustasukkaisuudesta.

– Sharon pelkäsi, ettei enää olisikaan isin pikku prinsessa.

Arden kertoi Sharonin myös ahdistelleen perheen äitiä sen jälkeen, kun isän romanssinalku tuli ilmi.

– Äiti masentui, ja se oli kauheaa. Sharon soitteli äidille ja kertoi likaisia yksityiskohtia isän suhteesta. Äiti toivoi kuolevansa pois, ettei hänen tarvitsisi kuunnella moista, Arden muistelee.

– En usko, että kukaan toinen voi olla yhtä kaksinaamainen kuin Sharon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat