Mainos

Sellon surmat: Kaikki uhrit kuolivat heti

Espoon kauppakeskus Sellon tapahtumissa surmansa saaneiden kuuden ihmisen ruumiinavaukset on aloitettu tänään.

Prismassa ammutut ovat kuolleet välittömästi saamiinsa vammoihin. Minkäänlaiset toimet eivät olisi voineet elvyttää heitä.

Asunnostaan kuolleena löydetty Ibrahim Shkupollin entinen naisystävä on surmattu teräaseella. Poliisi ei vielä julkista tarkemmin tekotapaa tai asetta.

Shkupolli surmasi itsensä samalla käsiaseella, jota tämänhetkisten tietojen mukaan on käytetty myös Prismassa.

Poliisi vahvisti MTV:n uutisille, että Shkupolli surmasi ensin entisen naisystävänsä, sen jälkeen neljä uhriansa Prismassa ja lopulta itsensä omassa asunnossaan.

Ruumiinavausten tulosten saaminen kestää useita viikkoja.

Shkupollin auto löytyi

Poliisi on löytänyt Shkupollin nimissä olleen auton ja todennut, ettei se liity rikokseen. Entisen naisystävän auto on poliisin hallussa.

Motiiviksi on varmistunut se epäillyn ja entisen naisystävän parisuhdeongelmat. Useat henkilöt ovat vahvistaneet naisystävän kärsineen pitkään jatkuneesta uhkailusta.

Poliisi jatkaa tutkintaansa nyt kuulustelemalla surmien silminnäkijöitä. Tekoja tutkitaan viitenä murhana.

Sello on avannut tänään ovensa ensimmäistä kertaa sitten toissapäiväisen murhenäytelmän. Liikkeistä suljettuna on ainoastaan Prisma, joka avaa ovensa maanantaina.

Poliisi toivoo, että varsinkin Shkupollin tunteneet henkilöt ottaisivat yhteyttä. Poliisia kiinnostaa Shkupollin toiminta sekä välittömästi surmia edeltäneiltä päiviltä että pidemmältä ajalta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.