Sdiri pysyy sairaalassa tämänkin viikon

Tero Pitkämäen keihäästä osuman saanut pituushyppääjä Salim Sdiri pidetään hoidettavana roomalaisessa sairaalassa ainakin viikonloppuun asti.

- Maanantaina otetuissa röngtenkuvissa ilmeni pieni verenvuoto oikeassa munuaisessa. Maksa voi jo paremmin, ranskalainen Sdiri kertoi puhelimessa AFP-uutistoimistolle.

- Seuraavat kokeet tehdään perjantaina. On raskasta olla täällä yksin. Pyörin kuin leijona häkissä. Ei ole muuta tekemistä kuin katsoa Italian television ohjelmia, Sdiri surkutteli.

Sdiri loukkaantui Rooman Kultaisen liigan kilpailussa perjantaina 13. heinäkuuta. Ranskalainen pääsi pois Gemellin sairaalasta jo samana iltana, koska ensimmäisissä tutkimuksissa hänellä ei havaittu olevan sisäisiä vammoja.

Sdiri kertoi, että lääkärit ovat myöntäneet hänelle tehneensä virheen. Ranskalaisen Sports.fr-sivuston mukaan onnettomuusillan tapahtumia tutkitaan myös sairaalan johtoportaassa.

- Gemellin sairaalan johto on aloittanut sisäiset selvitystoimet tutkiakseen, mitä tarkalleen tapahtui urheilijan sisäänottopäivänä, sairaalasta tiedotettiin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat