Schumi kolaristaan v. 1999: Luulin kuolevani

Ferrarin Michael Schumacher koki pahan ulosajon Ison-Britannian GP:ssä 1999 Stowe-mutkaa lähestyttäessä. Schumi on nyt neljä vuotta myöhemmin muistellut ulosajoaan.

Schumin Ferrari syöksyi jarruvian takia keula edellä päin rataa reunustavaa rengasvallia. Schumacher mursi rytäkässä jalkansa, mutta kertoo pelänneensä jopa kuolemaa. - Kun painoin jarrupoljinta, tiesin heti, että nyt käy huonosti. Rehellisesti sanottuna on paljon mukavampiakin tunteita kuin mennä täydellä vauhdilla ilman jarruja päin rengasvallia, Schumi kertoi News of the World -lehdelle

Onnettomuuden jälkeen Schumacher ei päässyt omin voimin autostaan ulos. Kun hänet saatiin autettua ohjaamosta, asettivat lääkärit miehen maahan pitkälleen. - Luulin todella, että tulisin kuolemaan. Makasin maassa ja ympärilläni kaikki pimeni. Samaan aikaan kuulin, kuinka sydämeni löi kovempana ja kovempana, mutta hitaammin ja hitaammin. Yhtäkkiä en kuullut sydämeni ääntä enää lainkaan. Sitä kesti todennäköisesti vain muutamia sekunteja. Sillä hetkellä kaikki asiat seisahtuivat ja luulin, että nyt se päättyy. Tämän jälkeen äänet ja valo palasivat, Schumacher kuvaili.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat