Scarlett Johansson: Yksityisyyttäni on häpäisty

Pari viikkoa sitten internetiin vuosi alastonkuvat Scarlett Johanssonista. Näyttelijä kertoi CNN:lle antamassaan haastattelussa, mitä tunteita tapaus on hänessä herättänyt.

Syyskuun puolessa välissä näyttelijä Scarlett Johanssonin yksityisyyttä rikottiin kun hänestä otetut alastonkuvat vuosivat nettiin.

Johanssonin tiedetään ottaneensa itsestään alastonkuvia, jotka päätyivät internetiin jonkun onnistuessa hakkeroimaan hänen puhelimensa. Tapahtuneesta tehtiin heti tutkintapyyntö FBI:lle.

Kaksi viikkoa tapahtuneen jälkeen Johansson uskaltautuu kertomaan oman mielipiteensä tapahtuneesta CNN:lle antamassaan haastattelussa.

Oikeus yksityisyyteen

Lost In Translation -elokuvasta julkisuuteen ponnahtanut tähti ei ole koskaan esiintynyt alastomana elokuvissaan, ja myöntää tuntevansa olonsa siveettömäksi nyt kun hänen yksityisyyttään on häpäisty.

Johanssonin mielestä hänellä on oikeus yksityisyyteen, vaikka hän onkin julkisuuden henkilö. CNN:lle antamassaan haastattelussa Johansson huomauttaa, että parrasvaloissa oleminen totuttelukysymys. On tärkeää pysyä lujana sen suhteen, mitä yksityiselämästään paljastaa.

– On olemassa tilanteita, joissa tulee paljastaneeksi liikaa itsestään. Jälkikäteen haluaisi ottaa osan takaisin.

Skandaalista huolimatta tähti on hoitanut työnsä moitteettomasti. Tällä hetkellä Johanssonin pitää kiireisenä uusimman elokuvansa The Avengers kuvaukset, sekä joulun alla ensi-iltansa saaWe Bought a Zoo -elokuvan markkinointi

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja