Mainos

Sarjamurhasta epäilty mies pidätetty Britanniassa

Britannian poliisi kuulustelee kolmen prostituoidun murhasta epäiltyä miestä. Viimeisin todennäköinen uhri löytyi tiistaina Aire-joesta Shipleyssä, Länsi-Yorkshiressa. Löytynyt ruumis on luultavasti 36-vuotias Suzanne Blamires, joka on ollut kadoksissa viime perjantaista lähtien. Virallinen tunnistus varmistuu aikaisintaan tänään.

Epäilty mies on 40-vuotias, ja lähteiden mukaan hän on opiskellut kriminologiaa ja keskittynyt opinnoissaan erityisesti sarjamurhaajiin. Hänet pidätettiin maanantaina vähän ennen kolmannen ruumiin löytämistä. Mies pysyy pidätettynä vielä vähintään tämän päivän.

Miestä kuulustellaan myös epäiltynä 31-vuotiaan Shelley Armitagen sekä 43-vuotiaan Susan Rushworthin murhista. He, sekä joesta todennäköisesti löytynyt Blamires, olivat kaikki prostituoituja.

- Panostamme kaikki mahdolliset resurssit ja osaamisemme, jotta näiden kolmen seksityöntekijän kohtalo selviää, sanoo apulaispääkonstaapeli Jawaid Akhtar.

Tutkimukset ovat tuoneet mieleen sarjamurhaaja Peter Sutcliffen, "Yorkshiren viiltäjän", joka murhasi 13 naista ja yritti murhata seitsemää Pohjois-Englannissa 1970- ja 80-luvuilla. Sutcliffen uhreista pääosa oli prostituoituja.

Sutcliffe sai lisänimen pahamaineisen "Viiltäjä-Jackin" mukaan. Viiltäjä-Jackia syytettiin vuonna 1888 viiden naisen tappamisesta, mutta häntä ei koskaan löydetty.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.