Sara Sieppi poseeraa upeassa glittermekossa – valmistautuu vuoden kiireisimpään viikkoon: "Let's go!"

Sara Sieppi kertoo tulevan viikon olevan vuoden kiireisin.

Ensi viikolla häämöttävä jouluaatto aiheuttanee monille suomalaisille kiireitä. Juhlavalmistelut tuppaavat viemään aikaa, ja näin on myös somevaikuttaja-yrittäjä Sara Siepin kohdalla.

Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Sieppi poseeraa glittermekkoon sonnustautuneena. 

– Just ja just uitu tästä glitteristä takaisin arkeen. Vuoden kiireisin viikko, let's go! Sieppi kirjoittaa.

Siepin julkaisu keräsi runsaasti kommentointia ja ihastelua.

– Häikäisevän kaunis ilmestys olet, kehuu eräs.

– Maailman kaunein Sara, ihastelee toinen.

Jouluihmisenä tunnettu Sieppi onkin ennättänyt sisustaa kotinsa jo jouluiseksi. Kaunista kotia koristaa muun muassa näyttävä joulukuusi.

Sieppi on yksi uudenOlen Julkkis...Päästäkää Minut Pois!-ohjelman kilpailijoista. Keväällä Maikkarilla alkava ohjelma on seikkailureality, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa. He joutuvat asumaan parhaimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin. 

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi Sieppi sijoittui kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi, mutta nousi Miss Suomeksi Pia Pakarisen luovuttua kruunustaan. Missivuotensa jälkeen Sieppi on noussut suosituksi sosiaalisen median vaikuttajaksi. Lisäksi hän on toiminut juontajana televisiossa ja yleisötilaisuuksissa ja osallistunut lukuisiin tosi-tv-ohjelmiin.

Lue myös:

    Uusimmat