Sara Parikan ja Johanna Puhakan podcast jatkuu – kaksikko palaa kulisseihin

2:55
Ovatko Johanna Puhakan ja Sara Parikan puolisot ystävystyneet? Näin kaksikko vastaa!

C Moren Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcast saa jatkoa.

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcast saa jatkoa. Uuden kauden jaksoissa sukelletaan muun muassa kasvutarinoihin ja näyttelijän työhön vaikuttaviin ilmiöihin, keskustellaan rohkeudesta ja julkisuuden valokeilasta sekä sen varjopuolista.

Juontajina jatkavat Salatuista elämistä ja Rantabaarista muistettavat Sara Parikka ja Johanna Puhakka. Jaksoissa kuullaan myös Saran ja Johannan kuulumiset sekä annetaan kuulijoille viikon tehtävä. Jaossa on palkintoja, kuten avustajan rooli suosikkisarjassa.

Jokaisen jakson keskiössä on C Moren alkuperäissarja ja sen tuotannosta tuttu vieras. Jaksoissa vierailevat Mikko Leppilampi, Kiti Kokkonen, Thelma Siberg, Olga Temonen, Aku Hirviniemi ja Satu Silvo

– Meillä on mielettömät vieraat! Itselläni on tullut monista keskusteluista sellainen olo, että olen jäänyt miettimään ja pohtimaan, ja oikeasti inspiroitunutkin tosi paljon, Parikka kertoo ilahtuneena.

– Meillä on aikamoinen kattaus, ja juuri niin kuin Sara sanoi, on jäänyt monista keskusteluista tosi hyvä energia leijumaan omaankin sieluun. Se on ollut aika siistiä. Kannattaa kuunnella! Puhakka kehottaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja