Sam Lowes katkaisi pitkän kuivan putkensa ajamalla paalulle hurjalla kierrosennätyksellä

Iso-Britannian Sam Lowes ajoi neljän vuoden tauon jälkeen paalulle Moto2-luokan aika-ajoissa Aragoniassa.

Sam Lowes juhli viime viikonloppuna voittoa Ranskan osakilpailussa ja menestysputki sai jatkoa tänään Aragoniassa, jossa britti ajoi pitkän kuivan kauden jälkeen paalulle. Lowes starttasi edellisen kerran paalulta vuonna 2016 juuri Aragonin radalla.

Lowes kellotti samalla Aragonin radan uuden Moto2-pyörien kierrosennätyksen: 1,51.651.

Toiseen ruutuun ajoi Marco Bezzecchi ennen Fabio Di Giannantonioa. MM-sarjaa johtava Luca Marini jäi seitsemänteen ruutuun jääden Lowesille puoli sekuntia.

Aki Ajon KTM-tallin kuljettajista parhaiten sijoittui Jorge Martin, joka oli kahdeksas. Tetsuta Nagashima jäi sijalle 14.

Kaikki MotoGP-kauden aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!