Salkkarit-kaksikko Sami Uotilalta ja Monika Lindemanilta tärkeä viesti sarjan faneille

Salkkarit-kaksikko Sami Uotilalta ja Monika Lindemanilta tärkeä viesti sarjan faneille 6:48
Katso videolta Sami Uotilan ja Monika Lindemanin haastattelu Salkkareiden syntymäpäivähumusta.

Näyttelijät Monika Lindeman ja Sami Uotila kertovat olevansa ylpeitä Salatut elämät -sarjasta ja sen pitkästä taipaleesta. 

Salatut elämät viettää tänään 25. tammikuuta 25-vuotissyntymäpäiväänsä. Näyttelijät Sami Uotila ja Monika Lindeman kertoivat MTV Uutisten Livessä, että ovat molemmat ylpeitä sarjan pitkästä taipaleesta ja siitä, että saavat olla mukana tekemässä suosittua sarjaa. 

He lähettävät erityiskiitokset sarjan faneille, joiden ansiosta Salatut elämät on pitänyt pintansa vuodesta toiseen. 

– En pysty sanoin kuvailemaan, mitä se merkitsee, että olette seuranneet meitä jossain vaiheessa tai jotkut jopa koko tämän matkan ajan. Se on meille tosi tärkeätä. Nähdään aina jatkossakin teidän olohuoneessa tai missä läppärillä sarjaa katsottekaan, Uotila kiittelee. 

– Ilman teitä ei olisi meitä. Jos nähdään tuolla kaduilla, niin aina saa tulla moikkaamaan. Sen voin varmasti sanoa meidän kaikkien puolesta, Lindeman komppaa. 

Lindeman ja Uotila juontavat syntymäpäivätilaisuutta Helsingin Tennispalatsilla. Kaksikko ei vielä saanut kertoa kevään tulevista juonenkäänteistä, mutta lupasivat että tulossa on taattua Salkkarit-draamaa. 

Illalla teatterissa nähdään juhlajakso. Suora lähetys näyttelijöiden haastatteluista Tennispalatsista nähdään myös Finnkinon teattereissa ympäri Suomen.

Ennen illan juhlajaksoa kello 17.45 MTV Uutiset Live kurkistaa juhlahumuun myös kutsuvieraiden punaiselle matolle. Voit katsoa seuraavan liven 17.45.

Kurkista Salatut elämät -sarjan 25-vuotisjuhliin - Esko Kovero ja Jarmo Koski haastattelussa 11:18
Kurkista Salatut elämät -sarjan 25-vuotisjuhliin

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo+ -tilauksella

Lue myös:

    Uusimmat