Salkkareista uusi nettisarja – tätä on luvassa!

MTV.fi:ssä nähdään jälleen tulevana kesänä Salattuihin elämiin perustuva nettisarja. Young Girl, Dream Girl -nimisen sarjan pääosassa on Rosa Rusasen näyttelemä Iida Mustonen.

Salkkarit-faneja hemmotellaan jälleen kesällä, kun netissä pyörähtää käyntiin Young Girl, Dream Girl. Rosa Rusanen odottaa kuvausten alkua jo innoissaan. Rusanen on vastikään lukenut käsikirjoituksen läpi, ja kuvaukset alkavat näillä viikoilla.

– Luvassa on ihmissuhdekuvioita, jännitystä ja varmaan hauskojakin hetkiä. Ja tulossa on myös paljon yllättäviä juonenkäänteitä, näyttelijä paljastaa.

Nettisarja keskittyy Iidaan, joka on kokenut kovia. Unohtaakseen kaiken ikävän hän lähtee Pihlajakadun muiden teinien kanssa hauskanpitoon Jannen perheen hulppealle huvilalle. Nuoret päätyvät pelinappuloiksi pirulliseen, psykologiseen ihmissuhdeshakkipeliin, jossa kaikki muut löytävät parin, paitsi Iida, joka jää yksin kiusaajan armoille.

– Olen melkein jokaisessa kohtauksessa, joten töitä tulee olemaan paljon, mutta lähden kuvauksiin hyvillä fiiliksillä. Täytyy vain yrittää syödä ja nukkua hyvin kuvausten aikana, niin jaksaa pitkät työpäivät. Haluan olla kuvauksissa energinen ja täysillä mukana.

Young Girl, Dream Girl kuvataan paljon normaaleja Salattujen elämien kuvauksia nopeammin.

– Nyt ei ole niin paljon aikaa harjoitella, joten täytyy olla skarppina koko ajan, Rusanen sanoo.

Viime kesänä nähty nettisarja Young Man, Cash Man keräsi yli kolme miljoonaa käynnistyskertaa. Rusanen ei stressaa tulevan spin off -sarjan menestyksestä.

– En ole miettinyt sitä, yritän vain tehdä parhaani. 

Young Girl, Dream Girl MTV.fi:ssä tiistaisin ja torstaisin 24.6.2014 alkaen
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja