Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareihin saapuu uusi hahmo! Paljastuu keskeisen roolihahmon veljeksi

0:44
Kurkkaa Salkkareiden vuoden ensimmäiseen viikkoon!

Salkkareihin saapuu uusi näyttelijä. Juha Svahn näyttelee Gunnar Mustavaaran Ingvar-veljeä. 

Salattuissa elämissä nähdään pian uusi hahmo, kun Gunnarin (Raimo Grönberg) veli Ingvar saapuu Pihlajakadulle. Ingvaria näyttelee 64-vuotias Juha Svahn

Hahmo nähdään ensimmäisen kerran 7.1.2020 jaksossa. Ingvar syyttää Gunnaria heidän menneisyydessä tapahtuneesta tragediasta. Gunnar yrittää korjata välinsä veljeensä, mutta onnistuuko hän siinä? 

Ingvarin rooliin hyppäävä Juha Svahn on kokenut näyttelijä. Hän on työskennellyt näyttelijänä vuodesta 1981. 

Mies on nähty muun muassa elokuvissa Young LoveRakkauden Rasvaprosentti ja Sooloilua. Monessa mukana ollut mies on ollut myös kiinnitettynä Rovaniemen Teatteriin vuosina 1991–1993 sekä Kokkolan Kaupunginteatteriin vuosina 1983-1991. Lisäksi hän työskennellyt valokuvaajana. 

Salattuihin elämiin mies päätyi koekuvausten kautta. 

–  Pääsin koekuvauksissa näyttelemään Raimon kanssa ja tulimme heti juttuun. Hänen kanssaan oli kiva tehdä töitä. Pian koekuvausten jälkeen minulle soitettiinkin, että pääsetkö viikon päästä töihin. Onneksi aikataulut menivät yksiin, Svahn kertoo.

Mies ei pysty vielä paljastamaan liikaa hahmostaan, mutta kertoo, että miehen menneisyys paljastaa myös Gunnarista uudenlaisia asioita. 

– Ingvar on todella mielenkiintoinen hahmo. Hänen ja Gunnarin menneisyydessä on tapahtunut paljon sellaisia asioita, joita kaksikko pääsee nyt selvittelemään, Svahn kertoo. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30! Kauden ensimmäinen jakso nähdään 6.1.2020!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja