Sairaanhoitaja järjesti poikkeukselliset häät koronakriisin aikana – maailmankuulu laulaja yllätti avioparin totaalisesti

Brittilaulaja Ellie Goulding järjesti unohtumattoman yllätyksen hääparille. 

Tämän kevään hääsuunnitelmat ovat menneet monilla avioituvilla pareilla uusiksi koronaviruksen vuoksi ympäri maailman. Osa on perunut tai siirtänyt, osa on päättänyt puolestaan juhlia virtuaalisesti. 

Näin tapahtui myös brittiläiselle pariskunnalle, sairaanhoitajana työskentelevälle Hayley Pitmanille ja Harvey Skeltonille. Pariskunta päätti kuitenkin avioitua ja läheiset seurasivat heidän avioitumistaan videopuhelun kautta. Pitman ja Skelton menivät naimisiin 11. huhtikuuta. Hääjuhlan he aikovat järjestää lokakuussa.

Sanottuaan toisilleen tahdon ja heidän suudellessa toisiaan, puhelinruudulle ilmestyi jättiyllätys. Videopuheluun liittyi myös brittilaulaja Ellie Goulding, joka lauloi vasta-avioituneille hittibiisinsä Love Me Like You Do. Rakastavaiset saivat tanssia häävalssinsa varsin uniikilla tavalla. Tapahtuman oli järjestänyt brittiläinen häihin keskittyvä sivusto, joka haluaa auttaa avioituvia hääpareja pienillä tempauksilla koronakriisin keskellä. 

– Onnittelut Harveylle ja Haileylle. Olette sankareitamme ja me kaikki rakastamme sinua, Gouldin lausuu videolla. 

Pariskunnan hääseremonia on osana hyväntekeväisyyskampanjaa, jolla kerätään varoja maan sairaaloille. 

Goulding esitti kyseisen kappaleen myös prinssi Williamin  ja herttuatar Catherinen häissä vuonna 2011.

LÄHDE: People

Lue myös:

    Uusimmat