Mainos

Sähköinen kaupankäynti avautumassa kuluttajille

Sähköinen kaupankäynti laajenee lähivuosina voimakkaasti kuluttajamarkkinoilla. Päivittäistavarakaupassa valmistellaan näyttävää liikkeellelähtöä. Asiantuntijat odottavat myös perinteisten postimyyntituotteiden verkkokaupan yleistyvän nopeasti.

Keskon pääjohtajan Eero Kinnusen mukaan virtuaalikauppa pyörii päivittäistavaroissa jo parin vuoden sisällä. Kiireiset kuluttajat voivat tällöin tilata elintarvikkeensa tietokoneen välityksellä suoraan kotiovelle tai taloyhtiöön perustettaviin erityistiloihin.

-Päivittäistavarakaupassa on toimivat järjestelmät, joiden pohjalta on hyvä aloittaa. Virtuaalikauppaan meno ei aiheuta kovin mittavaa suhteutusta. Varsin pian mukaan tulee myös erikoistavarakauppa, jossa mahdollisuudet ovat vieläkin paremmat, koska siellä ei ole pilaantuvaa tavaraa, Kinnunen toteaa.

Ajan mittaan Kesko siirtää myös Anttilan postimyynnin sähköisen kaupankäynnin piiriin. Tämä vaatii kuitenkin pitemmän ajan, koska kustannukset on saatava siedettäviksi ja kuvansiirtotekniikka kunnolliseksi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.