Sabina Särkkä paljastaa yllättävän yksityiskohdan häistään: "Lopputuloksen näin vasta alttarilla"

Sabina Särkkä laittaa kaiken peliin Fort Boyardissa 2:02
Sabina Särkkä laittoi kaiken peliin Fort Boyard Suomi -sarjassa.

Missikaunotar Sabina Särkkä julkaisi kuvan upeasta vihkisormuksestaan.

Vuonna 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Sabina Särkkä avioitui hiljattain Ossi-rakkaansa kanssa. Pariskunnan häitä tanssittiin Kreikassa.

Särkkä julkaisi Instagram-tilillään kuvan upeasta vihkisormuksestaan. Kuvan yhteydessä hän kertoo suunnitelleensa sormuksen yhdessä puolisonsa kanssa.

– Haluan vain olla helmesi. Suunniteltiin yhdessä uniikki vihkisormus, joka rakennettiin kihlasormukseni jatkoksi. Halusin pitää vain yhden sormuksen ja toiveena oli lisätä yksi helmi, jota reunustaisi timantit. Siitä tuli upeampi kuin osasin kuvitella! Lopputuloksen näin vasta alttarilla. 

Pariskunta juhli häitään 21. syyskuuta yhdessä sukulaisten ja ystävien kanssa. Särkkä kiitti aiemmin  Instagramissa seuraajiaan onnitteluista. 

– Rakkauden täyteinen ja ikimuistoinen viikonloppu takana! Kiitos rakkaat ystävät ja perhe, kun olitte juhlistamassa meidän tärkeintä päivää! Kiitos myös kaikista ihanista onnitteluista! Olo on niin onnellinen, rakastunut ja kiitollinen! hän sanaili. 

Lue myös:

    Uusimmat