Mainos

Rovion odotettu Bad Piggies nyt ladattavissa - MTV3 testasi ja ihastui

Peliyhtiö Rovion odotettu peliuutuus Bad Piggies on nyt ladattavissa.

Pelissä keskitytään Angry Birds -hittipeleistä tuttujen pahojen possujen maailmaan. Alkukuussa Rovion johtaja Mikael Hed kommentoi, että Roviolta on jatkuvasti pyydetty possujen näkökulmaan keskittyvää peliä.

Pelissä possuille rakennetaan erilaisia ajoneuvoja kenttien läpäisemiseksi. Tavoitteena on etsiä kartan paloja lintujen munien löytämiseksi.

Erilainen mutta koukuttava

MTV3 testasi peliuutuutta pikaisesti.

Peli on toiminnoiltaan Angry Birdsiä monimutkaisempi. Possun liikkumiseen tarvittava kulkuneuvo on rakennettava joka kenttää varten itse. Väärällä tavalla rakennetulla menopelillä ei tässä pelissä pitkälle pötkitä.

Joissakin kentissä on kulkuneuvoa suunnitellessa huomioitava maaston lisäksi myös esimerkiksi sivusta puhaltava tuuli.

Pelissä on tosin maksullinen ominaisuus, jossa voi "palkata" possun rakentamaan kulkuvälinettä. Kentissä otetaan myös aikaa, kuinka nopeasti pelaaja pääsee etenemään.

Ensituntuma Bad Piggies pelistä on erittäin positiivinen: Angry Birdsistä tuttu tunnelma on vahvasti läsnä pelin äänimaailmassa, valikoissa ja grafiikassa. Tästä huolimatta kyseessä on täysin itsenäinen ja erilainen peli.

Yhdessä ominaisuudessa Bad Piggies vastaa täysin Angry Birds -pelisarjaa: Kyseessä on nimittäin äärimmäisen hauska ja koukuttava peli!

Bad Piggies -peli on julkistettu tänään iOS-, Android- ja Mac-laitteille. Pelistä on tulossa myös PC- ja Windows Phone -versiot.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.