Roman Eremenko ei motivoitunut nuorten EM-lopputurnaukseen

Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpeluri Roman Eremenko ei tuntenut olevansa tarpeeksi motivoitunut lähtemään nuorten EM-kisoihin ja päätti jättää Markku Kanervan raolleen jättämän takaoven Ruotsin koneeseen käyttämättä.

Roman Eremenko ja U21-maajoukkueen valmentaja Markku Kanerva tapasivat Helsingissä keskiviikkona ja keskustelivat Eremenkon halukkuudesta osallistua EM-kisaprojektiin. Kanerva sai kuitenkin ikäluokan parhaalta pelaajalta rukkaset.

– Olen miettinyt asiaa viime päivinä paljon ja ratkaisu oli vaikea. En kuitenkaan koe pystyväni antamaan sataprosenttista panosta joukkueelle EM-turnauksessa. Siksi olisi väärin lähteä mukaan, vaikka tilaisuus on historiallinen. Olen pelannut kauden aikana nelisenkymmentä ottelua ja takana on oikeastaan ensimmäinen oikea kausi miesten tasolla, Eremenko perustelee poisjääntiään Palloliiton kotisivuilla.

Kanerva jätti nimeämättä maanantain joukkueenjulkistamistilaisuudessa aivan täyttä joukkuetta pidettyään paikkaa Eremenkolle varattuna. Nyt joukkuetta täydennetään vielä yhdellä kenttäpelaajalla.

- Ryhmään tullaan nimeämään keskikenttäpelaaja tai puolustaja. Päätös tuskin venyy kovin pitkään, koska leirimme alkaa jo 2. kesäkuuta, Markku Kanerva kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat