Rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Anna-Maria, 25, on nyt maailmanmestari ja olympiamitalisti: "Tätä fiilistä ei voi kuvailla"

Saksalainen Anna-Maria Wagner, 25, on viettänyt huimaa urheiluvuotta. Judon maailmanmestaruuden jälkeen hän saavutti nyt olympiapronssia.

Kesäkuussa Wagner poseerasi saksalaislehti Bildille rohkeissa alastonkuvauksissa, jotka saksalaislehti nosti jälleen esiin otsikolla "Tämä kuvaus toi pronssionnea!"

Ennen olympiapronssiaan Wagner saavutti MM-kultaa juuri kesäkuussa Budapestissa judon 78-kiloisten sarjassa.

– Maailmanmestaruus antoi minulle entistä enemmän itseluottamusta. Tiesin aina, että voin päihittää kenet tahansa, mutta jotain puuttui yhä. MM-kisoissa suoriuduin todella hyvin ja voitin kaikki. Niinpä aloitin olympialaiset hienolla tunteella, Wanger kertoi.

Tokiossa tilille napsahti olympiapronssia. Wagner peittosi pronssiottelussa torstaina Kuuban Kaliema Antomarchin.

– Tätä fiilistä ei voi kuvailla. Olen niin uskomattoman onnellinen, että päätin tämän päivän mitaliin, mikä ikinä sen väri onkaan. Totta kai tulin tänne voittaakseni kultaa, mutta on todella hienoa mennä kotiin mitalin kanssa, Wagner sanoi.

Saksalainen korosti kyyneleet silmissä mitalin merkitsevän hänelle paljon. Hän sanoi viettäneensä rankan vuoden olympialaisten siirryttyä viime kesästä tähän suveen.

– Olympiamitali on lapsuuden unelma.

Wagnerilla on olympiapronssin ja MM-kullan lisäksi plakkarissaan judon EM-pronssi, joka on vuodelta 2018.

3:27
Perjantaiaamun Tulosruutu otti kiinni Tokion olympialaisten tuoreisiin tapahtumiin.

Lähteet: Bild, Sportschau

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja