Robert Heleniuksen leiri neuvottelee huippuottelusta vain Vladimir Klitshkolle hävinnyttä bulgarialaistähteä vastaan: "Päätös voi tulla hyvinkin nopeasti"

Heleniukselta tyly tyrmäys: Teper kaatuu kuin puu! 1:14
Videolla Robert Helenius tyrmää Erkan Teperin.

Nyrkkeilijä Robert Heleniuksen taustajoukot neuvottelevat kolmesta ottelusta, joista yksi on Kubrat Pulevia vastaan. Heleniuksen asioidenhoitaja Markus Sundman kertoi MTV Urheilulle, että Heleniuksella on kaksi muutakin neuvottelua menossa. 

ESPN:n nyrkkeilytoimittaja Dan Rafael kertoi, että Helenius ja Pulev saattaisivat kohdata raskaansarjan ottelussa 20. huhtikuuta Yhdysvalloissa. 

Heleniuksen asioidenhoitaja Markus Sundman vahvisti MTV Urheilulle, että Pulev-ottelu on yksi kolmesta ottelusta, josta neuvottelut ovat käynnissä. 

– He ovat olleet meihin yhteydessä. Ratkaisuja voi olla tulossa hyvinkin nopeasti suuntaan tai toisteen, viikon sisällä varmasti, Sundman kertoi. 

Onko ottelu Pulevia vastaan kovin matseista, joista neuvotellaan?

– Ei välttämättä. Meillä on kovia vaihtoehtoja. Nyt katsotaan tilannetta taktisesti eteenpäin, Sundman sanoi arvoituksellisesti. 

Bulgarialainen Pulev, 37, on urallaan hävinnyt vain Vladimir Klitshkolle. Pulev on voittanut 26 ottelua, joista 13 tyrmäyksellä. 

Helenius otti syyskuussa Saksassa tärkeän voiton, kun hän kukisti Erkan Teperin. Helenius on harjoitellut Suomessa, mutta hän on lähdössä Valko-Venäjälle sparrileirille. 

– Helenius on kyllä kovassa kunnossa, Sundman arvioi suojattinsa nykytilaa. 

Rafael mainitsi uutisessaan Heleniuksen ruotsalaiseksi, mutta kansallisuus on edelleen tukevasti suomalainen. 

Lue myös:

    Uusimmat