Risto Dufva hätkähdytti pyöräkommentillaan – taustalta löytyy jopa yhteinen lihanleikkauskokemus Ville Niemisen kanssa

3:21
Risto Dufva saa kommenttihattuunsa jälleen yhden sulan Lukko-ottelun jälkeen.

Vaasan Sportin päävalmentaja Risto Dufva on tunnettu SM-liigassa veikeistä kommenteistaan. Yksi sellainen tuli tiistain Lukko-ottelun jälkeen. 

Lukko voitti ottelun 5–4 voittomaalikisaosuman ansiosta. Sport johti ottelua vielä toisessa erässä 3–1. Lopullisen niitin iski Robin Press

– Peli kävi toisen erän jäähysumaan asti kuin Pyörä-Nurmen keväinen polkupyöräkauppa. Kaikki vietiin käsistä, hän heitti lehdistötilaisuudessa. 

Taustalla on Dufvan aika Raumalla. Hän valmensi Lukkoa kausina 2012–16. 

Dufvan kommentti tuli täytenä yllätyksenä urheilukauppa Pyörä Nurmen omistajalle Jussi Nurmelle

– Raumalla on nähty valmentajana vuosien varrella kaikenlaista hiihtäjää. Dufvasta jäi hyvä ystävä. Hän tulee edelleen aina Rauman pelipäivänä morjenstamaan ja keitetään kahvit taukotuvassa, Nurmi kertoi MTV Urheilulle. 

Lihanleikkausta Ville Niemisen kanssa

Nurmi ja Dufva järjestivät Rauman vuosina liikkeessä yhteisiä tempauksia. Dufva oli muun muassa leikkaamassa asiakkaille lihaa yhdessä Ville Niemisen kanssa. 

Kun Dufva lähti, Nurmi osti hänen klubitakkinsa ja pani sen näytille omalaatuiseen installaatioon, jossa Niemisen ja Dufva pahvifiguurit ajavat autoa. 

– RD ymmärtää, että jääkiekko on viihdebisnestä. Kyllä pelin jälkeen tulee aina katsottua hänen kommenttinsa, että mitä heittoja sieltä tulee. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja