Riki Sorsa: Syöpä vaikuttaa vielä elämään

Riki Sorsan elämässä on edelleen vaikutteita sairaudesta.

Kurkkusyöpään vuonna 2006 sairastunut suosikkilaulajan Riki Sorsan elämä muuttui vaikean sairauden seurauksena. Nyt parantunut mies kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että hänen terveydentilansa on tällä hetkellä hyvä.

– Olen tämänhetkisen elämän elämäni kunnossa, ja olen sillä tavalla hyvässä kunnossa. On ihanaa, että olen saanut mahdollisuuden laulaa muutaman laulun siellä täällä, Riki Sorsa iloitsee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Hän iloitsee, että voi vielä jatkaa laulamista päätyönä edelleen. Miestä ilahduttaa se, että hän voi edelleen jakaa laululahjaansa eteenpäin.

– Jollain tavalla tuntuu kuin olisin saanut uuden mahdollisuuden elämään, hän tiivistää.

Rankan taistelun läpikäynyt mies selätti vaikean sairauden, ja hän on oppinut arvostamaan elämää aivan uudella tavalla. Hän tähtää kovasti tulevaan ja haluaa ottaa elämästä kaiken irti.

– On selvää, että siinä on hyvin suuri uusiutumisen mahdollisuus. Pitää ajatella tätä päivää. Kun sinulle annetaan mahdollisuus, se pitää tehdä heti. Ei pidä odottaa huomiseen, koska silloin se ei ole välttämättä mahdollista. Pitää ottaa ajasta ja hetkestä kiinni, hän pohtii.

Mies myöntää, että syöpä vaikuttaa edelleen arkipäiväisessä elämässä. Hän ei anna mahdollisen syövän uusiutumisriskin vaikuttaa takaraivossa.

– Tietysti se vaikuttaa. Se tulee vaikuttamaan loppuelämään. Pelko on sellainen, että sille voimaa antaessa se pelottaa koko ajan. Jos se on tullakseen, se tulee uudestaan, sympaattinen laulaja sanailee.

Parantunut laulaja on vilpittömän kiitollinen, että hän on saanut toisen mahdollisuuden elämäässään. Miehen elämässä on edelleen pieniä asioita, jotka heijastuvat raskaasta taistelusta. Hänen kärsii esimerkiksi suun kuivaamisesta rankkojen syöpähoitojen jäljiltä.

– Koko elämäni on muuttunut sen jälkeen. Olen luultavasti paljon erilainen, koska sain uuden mahdollisuuden. Minulle tuli sellainen uudestisyntynyt tunne, suomalaislaulaja tiivistää tuntemuksiaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat