Renny Harlin Me Naisissa: En voi elää ilman Erikaa

Elokuvaohjaaja Renny Harlin löysi elämänsä rakkauden hissistä, vuosikymmenten etsimisen jälkeen. Hän avautuu rakkaudestaan Me Naiset -lehdessä.

Renny Harlin, 52, on kokenut elämässään paljon. Takana on yksi avioliitto näyttelijä Geena Davisin kanssa, avioton lapsi entisen avustajan kanssa ja lukuisia seurustelusuhteita. Silti miehen piti elää liki puoli vuosisataa, ennen kuin eteen asteli elämän nainen.

Rennyn ja häntä 17 vuotta nuoremman Erika Marchinon tiet kohtasivat nelisen vuotta sitten. Tuolloin kumpikin osapuoli oli vielä tahoillaan suhteissa, mutta pari vuotta siten aika oli otollinen suhteeseen. Työlounaalla syttynyt kipinä on johtanut siihen, että rakastunut pariskunta suunnittelee jo perheenlisäystä.

Rakastunut Renny kertoo Me Naisten haastattelussa etsineensä Erikan kaltaista naista koko elämänsä.

– Olemme monella tavalla samanlaisia. Siksi rakastuminen ja yhteen meneminen on käynyt helposti. Ensimmäistä kertaa tunnen olevani suhteessa, jossa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Erikassa on kaikki, mitä olen kumppanistani etsinyt enkä osaa kuvitella itseäni enää kenenkään muun rinnalle. Tällaista rakkautta ei olut helppo löytää, minulta se vei vuosikymmeniä, Renny tunnustaa.

Lähde: Me Naiset

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja