Red Bull -pomon tavoite: Saksassa Ferrarin ohi

Red Bullin tavoite on ohittaa Ferrari valmistajien sarjassa tulevana viikonloppuna ajettavassa Saksan GP:ssä, linjaa tallipäällikkö Christian Horner.

Red Bull on noussut jo pisteen päähän Ferrarin kantaan taistelussa valmistajien sarjan kakkostilasta. Itävaltalaistallin tavoite tulevan viikonlopun kisaan on selkeä.

MAINOS

Saksan GP MTV Totalilla

Perjantai: Harjoitukset klo 10.55 ja 14.55
Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana MTV Maxilla ja Katsomossa!

Tilaa MTV Total

- Tavoitteemme on lähteä kesätauolle Ferrarin edellä. Se on kova haaste Hockenheimissa, koska rata ei ole yksi vahvimmistamme, mutta odotamme sitä silti innolla, Horner kertoi.

Red Bull on palannut vaisun kauden jälkeen taas rytinällä mukaan formulasarjan kärkitaisteluihin. Horner on edistymisestä luonnollisesti mielissään.

- Se on massiivista. Ennen kauden alkua uskoimme olevamme onnekkaita, mikäli yltäisimme viiden kärkeen, mutta nyt olemme kauden puolivälissä pisteen päässä Ferrarista ja olemme voittaneet kisan, Horner sanoi.

- Budapestissä oli hieno suoritus saada kummatkin autot edelle taisteluissa Ferraria vastaan. Kauden alkupuolisko oli hieno, mutta luotimme aina siihen, että toinen puolisko olisi meille vieläkin vahvempi, Horner lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat