Red Bull lähetti ujon kuitin Fernando Alonsolle – viittaus kohukommenttiin

Tänä viikonloppuna ensimmäisen kisan Hondan moottoreilla ajanut Red Bull sai heti varsin positiivisen tuloksen, kun Max Verstappen ajoi palkintopallille. Verstappen haastoi jopa Mercedeksen Lewis Hamiltonin kakkospaikasta. Tästä Red Bull innostui heittämään ujoa kuittia ex-F1-maailmanmestarin Fernando Alonson suuntaan.

"Nyt pystymme taistelemaan!"

Tämä oli kommentti, jonka Alonso laukoi 12 kuukautta sitten Melbournen kisan jälkeen. Tuolloin Alonso ajoi McLarenillaan viidenneksi. Kyseinen sija on paras, minkä McLaren on ottanut vuoden 2013 jälkeen.

Tuolloin McLaren oli vaihtanut pois Hondan moottoreista Renaultille. Alonso oli tullut tutuksi hyvin äänekkäänä Hondan kritisoijana.

Alonson kommentti nostatti tuolloin kohua ilmoille.

Mutta mitä Red Bull teki?

Heitti samaisen kommentin ilmoille sunnuntain kisan jälkeen.

– Nyt pystymme taistelemaan, Red Bullin Twitter-tilillä kirjoitettiin, iskuhymiön kera.

Palkintopallipaikka oli Hondalle ensimmäinen sitten vuoden 2008, jolloin Rubens Barrichello ajoi kolmanneksi Iso-Britannian GP:ssä.

Ylipäätänsä viikonloppu oli onnistunut sekä Hondalta että Red Bullilta. Verstappenin johdolla itävaltalaistalli piti lupaavaa vauhtia ja sen nopeuskartat osoittivat kasvaneesta suoranopeudesta.

Pientä tahraa viikonloppuun tuli tallin toisen kuljettajan, Pierre Gaslyn alisuorittamisten johdosta. Gasly jäi sunnuntain kisassa sijalle 11.

Lue myös:

    Uusimmat