Raskaus on litteän vatsan salaisuus

Jennifer Lopez ja Victoria Beckham ovat molemmat useamman lapsen äitejä ja vauvakiloista ei ole tietoakaan. Mikä on heidän salaisuutensa?

Raskauteen ja lapsensaantiin yhdistetään yleensä kaksoisleuat, roikkuvat vatsat ja liikakilot. Kuitenkin esimerkiksi Jennifer Lopez kertoo, että raskaus ja lapsi auttoivat häntä pääsemään elämänsä kuntoon.

Wireimage/AOP

Neljä vaatekokoa pienempi kuin ennen raskautta!

Kolmen lapsen äiti Victoria Beckham sanoo olevansa nyt jopa neljä vaatekokoa pienempi kuin ennen äidiksi tuloaan. Ennen ensimmäistä raskauttaan Beckham kärsi polykystisestä munasarjataudista, jonka seurauksena hänellä oli muun muassa huono iho ja hän lihoi herkästi.

– Kun esikoiseni Brooklyn syntyi, laihduin hurjasti ilman, että edes yritin, kertoo Beckham. Hän kertoo myös raskauden jälkeen löytäneensä kokonaan uudelleen liikunnan ilon.

Armanin alusvaatekampanjaa varten Beckham kertoo treenanneensa viisi kuukautta.

– Kun katselen näitä kuvia viisikymppisenä voi ylpeänä todeta, että kolmen lapsen äiti ei näytä yhtään hassummalta.

Kaksosten äiti ja upeampi kuin koskaan

Laulaja Jennifer Lopez muistelee, että ennen raskauttaan suunnilleen kolmisen vuotta sitten hänen vartalonsa tuntui sanovan soppimuksensa irti.

– Vatsani ei ollut enää tiukka ja muutenkaan vartaloni ei ollut sitä, mitä se oli joskus ollut.

Wireimage/AOP

Nyt 18 kuukauden ikäisten kaksosten äiti näyttää paremmalta kuin ehkä koskaan. Hän on myös ottanut osaa triathloniin.

– Liikunnasta on tullut minulle tärkeää aikaa itselleni. Halusin osallistua triathloniin tunteakseni olevani Jennifer. Liikunta auttaa minua tuntemaan oloni paremmaksi.

Imettämällä kalorit kuriin

Tähtien vinkit ovat yksinkertaiset, ja niitä voi kokeilla jokainen uusi äiti. Vauvan päivärytmi rytmittää myös äidin ruoka-aikoja. Usein äidit syövät vähän kerrallaan ja monta kertaa päivässä. Tämä kiihdyttää aineenvaihduntaa ja pitää verensokerin korkealla. Toinen kiivaan aineenvaihdunnan salaisuus on ravintoterapeutti Louise Khanin mukaan imettäminen.

– Imetys polttaa jopa 500 kaloria päivässä. Se auttaa myös keskivartalon lihaksia ja helpottaa saavuttamaan jälleen litteän vatsan.

Tuttu fakta on, että raskaus ja synnytys myllertävät naisen hormonit. Moni julkkisäiti on kertonut kärsineensä hormoneista raskauden aikana.

– Äideillä on usein synnyttämättömiä naisia tasaisemmat verensokeriarvot, joka puolestaan auttaa pitämään liikakilot kurissa, kommentoi Khan.

Vauvan kanssa puuhaaminen kuluttaa myös paljon enemmän kaloreita, kuin esimerkiksi perinteinen istumatyö. Huomaamatta kalorit palavat kävelylenkeillä ja leikkiessä. Pienten lasten äidit ovat usein jaloillaan ja menossa koko hereilläoloaikansa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage, Shutterstock

Lähde: Mirror, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja