Raskaansarjan pelätystä tyrmäyskoneesta lausuttiin nyt kylmäävät sanat

Nyrkkeilyn raskaansarjan entisen maailmanmestarin Deontay Wilderin ura on vaakalaudalla Zhilei Zhangille koetun tyrmäystappion jälkeen. Promoottori Eddie Hearnin puheet viittaavat vahvasti eläköitymiseen. 

Yhdysvaltalainen Wilder, 38, taipui Zhangille teknisellä tyrmäyksellä viidennessä erässä melko mitäänsanomattoman esityksen jälkeen. Häviö Saudi-Arabiassa oli Wilderille uran neljäs – kaikki nämä ovat tulleet viiden viime ottelun ja reilun neljän vuoden aikana. 

Tämän lisäksi hän on saanut kovaa käsittelyä muun muassa Tyson Furylta ja nyt Zhangilta. Aikoinaan pelkoa herättäneelle tyrmäyskoneelle on laskettu lukua useasti. 

– Deontayn pitää nyt jättää kehät. Liikaa tuhoa viime vuosina, nyrkkeilypromoottori Lou DiBella kommentoi kylmän realistisesti Twitterissä

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Wilderin takana oleva tähtipromoottori Eddie Hearn kertoi yhdysvaltalaisen olleen turhautunut kehätuomarin ratkaisuun päättää taisto lattiaanlyönnin jälkeen. Hearnin puheista paistoi se, että Wilder on hyvästelemässä kehät tappion tultua, mihin Wilder itsekin viittasi ottelun alla. 

– Hän oli aiemmin maailmanmestari, joka puolusti vyötään useasti. Hän nosti raskaansarjan tasoa. Hän ei voittanut eliittikavereita useasti, mutta hänellä on urallaan hyviä voittoja, Hearn kommentoi. 

– Hän oli jännittävä, ja kävi upeita otteluja Tyson Furya vastaan. Joten hänet tullaan muistamaan. Saa nähdä, mitä hän tekee seuraavaksi. Se on hänen päätöksensä, Hearn kommentoi Fight Hub TV:lle Boxing News 24:n mukaan

Vuosikaudet spekuloitu ottelu Wilderin ja toisen entisen maailmanmestarin Anthony Joshuan välillä ei tule toteutumaan, sillä Joshuan ura on uudessa nosteessa vuosina 2019-2022 tulleiden kolmen tappion jälkeen. 

– "AJ" etenee nyt junan lailla. Ikävää, ettei se toteudu, mutta sellaista nyrkkeily on. 

Myös Joshua on Hearnin Matchroom-tallissa.

Wilder on voittanut urallaan 43 ottelua, niistä peräti 42 tyrmäyksellä.

Lue myös:

    Uusimmat