Ranskalaisille kaksoisvoitto suurpujottelussa – suomalaiset jäivät avauskierrokselle

Suomen Samu Torsti ja Marlon Sjöberg eivät selviytyneet toiselle kierrokselle Itävallan Söldenissä kisatussa alppihiihdon miesten maailmancupin avauskilpailussa. Torsti sijoittui suurpujottelussa sijalle 57 ja Sjöberg sijalle 62.

–  Rinne pysyi hyvässä kunnossa. Tietysti hirveällä innolla lähdettiin liikenteeseen. Ylätasanteella oli jo pieniä vaikeuksia rytmin kanssa, ja lähti liian passiiviseksi koko lasku, Torsti kertoi tiedotteessa.

Kilpailun voitti Ranskan Alexis Pinturault ennen maanmiestään Mathieu Faivrea. Slovenian Zan Kranjec oli kolmas. Keväällä 22 vuotta täyttänyt Sjöberg nousi täksi kaudeksi miesten maajoukkueeseen.

–  Fiilikset lähtöportilla olivat hyvät, eikä hirveästi jännittänyt, mutta kylmää kyytiähän tämän nyt toistaiseksi vielä on. Rinne oli hieman pomppuinen, mutta ihan selvittävissä, Sjöberg sanoi.