Mainos

Ralliauto ajoi katsojan päälle Saarijärvellä

Ralliauto on ajanut katsojan päälle MM-rallin testitilaisuudessa. Onnettomuus tapahtui aamupäivällä yhdentoista aikaan Saarijärven Lehtolassa.

Auton alle jäänyt keski-ikäinen mies loukkaantui poliisin mukaan vakavasti, ja mies kuljetettiin helikopterilla sairaalaan. Tarkempia tietoja vammoista ei toistaiseksi ole.

Testitilaisuuden järjestäjä Esko Reiners kertoo STT:lle, että kyseessä oli WRC2-luokan testitilaisuus, joka alkoi aamuyhdeksän aikaan. Tilaisuus keskeytettiin välittömästi onnettomuuden jälkeen.

Reinersin mukaan melkein kaikki kuljettajat ehtivät ajaa testiajon. Hänen mukaansa alueella oli testaamassa toistakymmentä autoa.

– Tämä on äärimmäisen valitettava tapaus loukkaantuneelle, hänen omaisilleen ja kaikille, jotka olivat tätä järjestämässä, Reiners toteaa.

Rikoskomisario Markku Latvala Keski-Suomen poliisista kertoo, että kuljettaja ilmeisesti menetti auton hallinnan hyppyreiden jälkeen.

– Siinä on pari hyppyä, ilmeisesti kuljettajan auto on ajautunut hyppyjen johdosta tieltä ulos ja siinä tämä on sitten tapahtunut, Latvala sanoo MTV3 Uutisille.

Poliisi korostaa, että koska kyseessä ei ollut yleisötilaisuus, siellä ei myöskään ollut osoitettu yleisölle sallittuja tai kiellettyjä paikkoja.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Keskisuomalainen. Onnettomuusauton kuljettaja oli venezuelalainen Carlos Garcia Fessman, joka ajoi Mitsubishiä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.