Mainos

Rakastavin terveisin, Hannu Kailajärvi

Keväällä 2008 pyramidihuijaus Wincapitan päätekijäksi epäilty Hannu Kailajärvi kirjoitti veljelleen kirjeen, jossa hän tunnusti pettäneensä kaikki.

Poliisi kysyi myöhemmin kuulusteluissa Kailajärveltä, miksi tämä kirjoitti kirjeen.

- Kirje kuvaa tuon hetkistä tunnetilaani. Puheet jäsenistön pettämisestä liittyy siihen, että en ollut saanut lupaamaani automaattista kaupankäyntijärjestelmää valmiiksi jäsenistön käyttöön. Tämä yhdessä omien voimien pettämisen kanssa muodosti sen "kuplan", josta kirjeessä kerron.

- Itsesyytökseni asiassa olivat ja ovat edelleenkin valtavat. Korostan, että minulla ei missään tapauksessa ole ollut tarkoituksena luoda laitonta järjestelmää, jolla olisin kerännyt itselleni varallisuutta.

Kirje on liitteenä poliisin esitutkintamateriaalissa.

"Rakas veljeni!

Olen pettänyt kaikki. WinCapita oli suuri kupla, joka paisui ja paisui... ja enää ei ollut mitään tehtävissä. En vain osannut tai kyennyt lopettamaan, kun alkoi menemään huonosti ja niin pidin systeemiä pystyssä. Tätä on jatkunut jo 4,5 vuotta. Aina keksin lisää uusia asioita. Ja jäsenet laittoivat lisää rahaa … ja näin sain tuotot/palkkiot maksettua. Olin oravanpyörässä ja hirveiden paineiden alla nämä 4,5 vuotta. Harkitsin moneen kertaa itsemurhaa, mutta aina keksin jonkin ulospääsyn. Homma jatkui ja sain aina uuden mahdollisuuden. Ihmettelin miksei tämä kaatunut jo monta kertaa. Nuo mahdollisuudet taisivat tulla kuitenkin itseltään "saatanalta" ja loin systeemistä "hirviön", joka koitui nyt monelle tappioksi. En voi mitään korvata.

Nyt viimein kaikki loppuu. Olin jo päättänyt riistää itseltäni hengen, mutta en näin tehnyt. Päätin paeta ja olen nyt ulkomailla. Yritän edelleen luoda valuuttakaupalla varallisuutta jäsenille, jotka menettivät varojaan. En voi tämän vuoksi antautua ja mennä vankilaan. Siellä olisin vain valtion elätettävänä, enkä voisi tehdä asialle mitään. Tämä kuulostaa tietysti naurettavalta, multa minulla on näkemys ja kokemus myös valuuttakaupassa onnistumiselle. Signaalit, joita tuotin toimivat hyvin, en vain tehnyt niiden pohjalta todellista kauppaa. Tähän on monia syitä. Yksi onnistumisen edellytys on, että saan automaatin toimimaan signaalien pohjalta. Signaalijärjestelmästä minulla on jo paljon parempi ja toimivampi versio automaattia varten. Minua surettaa ja olen epätoivoinen sinun puolestasi. Jos mahdollista, niin poista kaikki mikä liittyy minuun ja klubiin. Otan jossain vaiheessa yhteyttä lähiaikoina. Kerro millä tavalla: esim. prepaid-numero ja ajankohta. Haluaisin puhua myös rakkaalle äidille. Yritä rakas veljeni jaksaa. Sano äidille rakkaat terveiset ja että yrittäisi olla murehtimatta. Ikävä on suunnaton. - -

Toivon, että ette puhuisi mitään edellisistä suhteistani kenellekään ja muustakaan niihin liittyvästä. Olisi parempi hävittää tai piilottaa kaikki kuvatkin mitä minusta on. Olen ollut yksin, kulkenut yksin, eikä tekemisistäni kukaan juuri mitään tiedä.

Kirjoitan teille paremman ja laajennetun kirjeen lähiaikoina. Samoin kirjoitan tiedotteen mediaa ja viranomaisia varten. Tämä tulee saamaan todennäköisesti todella paljon julkisuutta ja minut revitään monella tapaa mediassa.

Olen kaikki toteuttanut yksin tehden ympäripyöreitä vuorokausia koko tämän 4,5 vuotta. Vastuu on yksin minun, ei muiden.

Rakastavin terveisin

Hannu´"

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.