Rajusta koronaviruksesta toipuva Pekka Virta palasi Lukon pukukoppiin – "Minun tulee olla päivittäisessä tekemisessä mukana"

17:29
Liigaviikossa keskusteltiin viime viikolla Pekka Virran toipumisen etenemisestä

Pitkään koronaviruksen vuoksi sivussa Lukon toiminnasta ollut Pekka Virta on hiljalleen palaamassa jälleen joukkueensa vahvuuteen. Virta palasi tiistaina pitkän tauon jälkeen Lukon pukukoppiin.

Virta on itse vielä sairauslomalla, mutta päävalmentaja palasi kuitenkin tiistaina Lukon pukukoppiin tervehtimään joukkuetta. Virta kertoo voivansa päivä päivältä paremmin.

– Ollakseni tässä loppukauden mukana, koen, että minun tulee olla päivittäisessä tekemisessä mukana. Välipäivinä olen täällä hallilla käynyt palavereissa ja käymässä keskusteluja yksittäisten pelaajien kanssa, Virta toteaa Lukon sivuilla.

Vaikka penkin takana Virtaa ei vielä nähdä, on hän vaikuttanut joukkueensa ottelukokoonpanoihin jo maaliskuun lopussa pelatusta JYP-ottelusta lähtien. Itse peluutuksesta vastaavat kuitenkin vielä Erik Hämäläinen ja Jarkko Kauvosaari.

– Joukkue saa siitä energiaa, kun käytännössä nyt ollaan palattu normaaliin työnjakoon monella kantilla. Itselleni tämä on vain positiivista toipumisen kannalta. Oman voinnin mukaan terveys edellä tässä kuitenkin mennään päivä kerrallaan, Virta kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja