Räikkösen tempauksesta välitön hitti vuosi sitten – Kimillä Bahrainissa erikoinen ennätys

Kimi Räikkönen nauratti formula ykkösten seuraajia vuosi sitten Bahrainin GP-viikonloppuna. Sarja palaa Bahrainiin tällä viikolla kuluvan kauden toista osakilpailua varten.

MAINOS

F1-kausi C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Pääkuvan videolla Räikkösen kisan huippuhetket Australian GP:stä. Juttu jatkuu alla!

Räikkönen repäisi vuosi sitten Bahrainin perjantain harjoituksissa, kun hän lähti marssimaan paahtavassa helteessä kohti varikkoa Ferrari-moottorin turbon petettyä. Suomalaistähdelle tarjottiin kyytiä, mutta hän kieltäytyi avusta ja käveli kypärä päässään aavikkoisissa maisemissa.

Tempaus poiki sosiaalisen median puolella lukuisia vitsejä, joissa Räikkönen liitettiin muun muassa The Martian- ja Star Wars -elokuvien kohtauksiin.

Räikkösellä on Bahrainista kahdeksan palkintopallisijaa, mutta ei voittoa. Se on jaettu ykköslukema Fernando Alonson kanssa palkintosijoista yhdellä radalla ilman voittoa.

Räikkönen sijoittui kauden avanneessa Australian GP:ssä kolmanneksi reilu viikko sitten. Kisan voitti Ferrari-tallitoveri Sebastian Vettel ja toinen oli Mercedeksen Lewis Hamilton. Valtteri Bottas toi Mersunsa ruutulipulle kahdeksantena. 

Lue myös:

    Uusimmat