Räikkönen vahvana aika-ajoon: ennätysaika ikonisella Span radalla!

Kimi Räikkönen teki Spa-Francorchampsin radalla kaikkien aikojen nopeimman kierrosajan formula ykkösten Belgian GP:n kolmansissa harjoituksissa.

Belgian F1-viikonloppu
C Morella!

Lauantai: Aika-ajo klo 14.55, ennakkotunnelmat kello 14.00
Sunnuntai: Belgian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Belgian osakilpailun nelinkertainen voittaja iski treeneissä Jarno Trullin nimissä olleen kahdeksan vuotta vanhan rataennätyksen historiaan yli puolen sekunnin marginaalilla.

Uusi ennätysaika on nyt 1.43,916. Lähelle pääsivät myös suomalaisen Ferrarin tallikaveri Sebastian Vettel sekä Mercedeksen Lewis Hamilton, jotka jäivät alle kaksi kymmenystä Räikkösestä.

Sen sijaan Mercedeksen Valtteri Bottaksen ongelmat yhden kierroksen vauhdin löytämisessä jatkuivat. Bottas oli perjantaina ongelmissa kevyellä bensakuormalla ajettaessa eikä hän päässyt lauantainkaan treeneissä 1,3 sekuntia lähemmäs Räikkösen kärkiaikaa.

Väliin neljänneksi kiilasi Red Bullin Max Verstappen, jonka ero pohja-aikaan oli 1,1 sekuntia. Hyvin onnistui myös Renault'n Jolyon Palmer, joka sijoittui toisen Red Bullin, Daniel Ricciardon jälkeen seitsemänneksi.

Aika-ajot käynnistyvät Belgiassa kello 15 Suomen aikaa.

Belgian GP:n 3. harjoitukset: