Mainos

Pyörremyrsky iski Länsi-Intiaan

Yli 70 ihmistä sai surmansa, kun raju pyörremyrsky iski tänään Intian länsirannikolle Gujaratin osavaltiossa, kertoivat viranomaiset. Uutistoimistojen mukaan viranomaiset joutuivat evakuoimaan alueelta noin 10 000 ihmistä. Yhteydet katkesivat Porbandarin ja Jamnagarin alueiden välillä ja monet rakennukset tuhoutuivat.

Gujaratin rannikkoalueelle iskeneet sateet ja tuulet voivat Intian virallisen uutistoimiston UNI:n mukaan vielä yltyä uudelleen. Pyörremyrsky 120-125 kilometrin tuntinopeudella puhaltavine tuulineen jatkoi matkaansa kohti luoteista Rajasthanin osavaltiota. Useiden kaupunkien voimalinjat katkaistiin sähkötapaturmien välttämiseksi ja teiltä ryhdyttiin korjaamaan kaatuneita puita sekä sähköpylväitä.
-Porbandarissa ja Jamnagarissa on sattunut paljon vahinkoa, mutta niiden arvioiminen on katkenneiden yhteyksien vuoksi vielä mahdotonta, sanoivat Gujaratin viranomaiset.

Rankkasateet alkoivat Gujaratissa eilen ja viranomaiset ryhtyivät evakuoimaan ihmisiä Jamnagarin alueelta tulvien pelossa. Alueella työskenteli tänään 50 pelastusryhmää. Trooppisen pyörremyrskyn on odotettu iskevän Intian lisäksi myös Pakistaniin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.