Pussycat Dolls on liian seksikäs australialaisille

Laulava tanssiryhmä Pussycat Dolls on saanut australialaisen poliitikon raivostumaan. Tyttökuusikon seksikäs musiikkivideo on ministeri Tony Robinsonin mielestä naisia halventava, ja siksipä parlamentissa vaaditaan bändin videoiden esittämisen kieltämistä.

Don't Cha- ja Buttons-hiteistään ja paljastavista videoistaan kuulu tyttöbändi Pyssycat Dolls on aiheuttanut keskustelua Australian parlamentissa. Ministeri Tony Robinson vaatii yhtyeen videoiden kieltämistä, koska hänen mielestään niillä ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa, vaan videot ovat hänen mielestään naisia alistavia alusvaate-esittelyjä.

Robinson tutustui "vahingossa" Pussycat Dollsien tuotoksiin ollessaan kuntosalilla. Näky kuumensi miestä negatiivisessa mielessä niin paljon, että Robinson päätti ottaa asian puheeksi työpaikallaan Australian parlamentissa.

- Tämän pitäisi olla joukko laulavia nuoria naisia, mutta kuka tahansa joka katsoo tuota videota, voi hyvin erehtyä siitä. Video on kaukana laulamisesta, se on enemmänkin liikkuva alusvaate-esitys, Robinson esitti huolensa.

Miehen mielestä Pussycat Dollsit on esitetty siihen malliin, että heidän ainoa tarkoituksensa on kiihottaa katsojia.

- Tuollaiset videot eivät ole taiteen ilmaisua, ne ovat roskaa. Ne halventavat naisia, ne halventavat musiikkia ja ne kannustavat juuri sellaiseen toimintaan, jollaista me yritämme estää, poliitikko raivosi.

Ensimmäinen Pussycat Dolls -tanssiryhmä perustettiin jo vuonna 1995. Uusi ryhmä kasattiin vuonna 2003 ja tämä kuusikko päätyi myös levyttämään. Brändia on myös laajennettu tosi-tv-ohjelmaksi. Tiistaina Subtv:llä starttavassa Pussycat Dolls -ohjelmassa etsitään uutta jäsentä ryhmään.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja