Purra puolustaa perussuomalaisten nollan turvapaikanhakijan maahanmuuttolinjaa: "Emme koe tarpeelliseksi pyydellä anteeksi arvomaailmaamme"

Näin Riikka Purra puhui linjapuheessaan maahanmuutosta 3:38
Näin Riikka Purra puhui linjapuheessaan maahanmuutosta perussuomalaisten puoluekokouksessa 15. elokuuta.

Perussuomalaisten tuore puheenjohtaja Riikka Purra (ps.) pitää kiinni puolueen maahanmuuttokannoista. 

Purra on aiemmin linjannut, että puolueen tavoite on nolla turvapaikanhakijaa. Perussuomalaisten mukaan kaikki humanitaarinen ja kriisiapu pitäisi kohdentaa Afganistanin lähialueille.

Puolueen kesäkokouksessa Torniossa puhunut Purra toteaa, että edes Afganistaninen akuutiksi kääntynyt tilanne ei saanut puoluetta luopumaan puolueen tavoitteista.

– Uuden johdon myötäkään perussuomalaiset ei ole muuttanut puhetapaansa muiden puolueiden yleisjargonin kaltaiseksi emmekä koe tarpeelliseksi pyydellä anteeksi arvomaailmaamme, joka korottaa Suomen ja suomalaiset kaiken muun, myös Afganistanin surullisen tilanteen, edelle, Purra sanoo.

"Maailman konfliktit eivät ole loppumassa"

Purra toteaa puheessaan, ettei puolueen maahanmuuttokannasta puhuminen ole uhoamista, vihamielisyyttä muita kohtaan tai ymmärtämättömyyttä siitä, että kompromisseihin on oltava valmius. 

– Kyseessä on yksiselitteisen luonnollinen ja normaali lähtökohta ainakin sellaiselle johdonmukaiselle, harkitulle ja pitkän tähtäimen poliittiselle toiminnalle, jota perussuomalaiset edustaa. Meidän maahanmuuttokantamme eivät myöskään ole voimassa ainoastaan silloin, kun uhkaa suurista tulijavirroista ei ole.

– Niin ikäviä kuin maailman konfliktit ja globaalit elintasoerot ovatkin, ne eivät ole loppumassa eikä niiden kärjistyminen, nousu tai lasku, vaikuta meidän peruslinjoihimme.

Lue myös:

    Uusimmat