Prinsessa Victoria haluaa loma-asunnon

Kruununprinsessa Victoria aikoo rakennuttaa kesäasunnon Öölantiin.

Kruununprinsessa Victorian ja hänen puolisonsa prinssi Danielin odotetaan rakennuttavan loma-asunto kuningas Kaarle Kustaan maille Öölantiin. Expressen uutisoi pariskunnan suunnittelevan kesäasuntoa aivan kuninkaan Solliden-linnan lähistölle.

Kruununprinsessaparin kerrotaan haluavan rakennuttaa talonsa mahdollisimman lähelle rantaa. Huhujen mukaan talo tulisi sijaitsemaan vain 300 metrin päässä kuninkaan rantakylpylästä ja laiturista. Vaikka rakennussuunnitelmista ei vielä ole julkaistu mitään piirustuksia, on perhe ilmoittanut haluavansa rakentaa loma-asunnon, johon kuuluisi muun muassa uima-allas.

Rakennusluvan saamiseksi tulevan talon tulee sulautua ympäristöön. Turvallisuussyistä talon pitää kuitenkin olla tarpeeksi iso. Victorian, Danielin ja Estellen lisäksi huvilaan pitää nimittäin mahtua perheen turvamiehet.

– Toivottavasti talosta tulee hieno, sillä se sijaitsee erittäin hienolla paikalla, kaupunkisuunnittelulautakunnan johtaja Göran Borgö kertoo lehdelle.

Hovi on päättänyt, ettei kommentoi rakennushanketta vielä millään tavalla.

– Solliden on kuninkaan yksityisomistuksessa ja siihen liittyvät suunnitelmat ovat kuningasperheen yksityisasioita, hovin tiedotuspäällikkö Bertil Ternert toteaa.

Lähde: Expressen

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat