Mainos

Polta rasvaa tehokkaasti

Unohtuivatko terveelliset elämäntavat joulupöydän notkuessa herkkuja? Herkuttelu voi kostautua, kun vanhat vaatteet tuntuvat pieniltä. Painonpudotukseen löytyy apu Hankintatukun Slimmix Fat Burner -sitrusuutekapseleista, jotka nopeuttavat rasvan palamista.

Uuden vuoden kunniaksi moni suunnittelee karistavansa joulukilot, mutta toimeen on hankala ryhtyä. Luonnollisten, kasviperäisten Slimmix-kapseleiden vaikuttava aine, Sinetrol-uute, on oiva apu painonpudotukseen. Sinetrol on patentoitu, luonnollinen uute, joka on valmistettu sitrushedelmistä: appelsiineista, veriappelsiineista ja greipeistä. Uute sisältää myös guaranaa.

Slimmix-kapseleiden sisältämä Sinetrol nopeuttaa rasvan palamista estämällä 97-prosenttisesti rasvan pilkkomista haittaavan fosfodiesteraasi-entsyymin toimintaa. Lisäksi on osoitettu, että Sinetrol-uute lisää merkittävästi vapaiden rasvahappojen määrää verenkierrossa. Se on osoitus rasvan hajoamisesta.

Tehokas Sinetrol on myös luonnon antioksidantti. Se sisältää muun muassa antosyaneeja, flavonoideja ja fenolihappoja.

Testiryhmän paino putosi

Sinetrol-uutteen teho on testattu. Uutetta käyttäneiden ryhmässä koehenkilöiden paino putosi keskimäärin noin 2,2 kiloa neljässä viikossa ja 5,2 kiloa 12 viikossa plaseboryhmään verrattuna. Koehenkilöiden rasvapitoisuus laski 5,5 prosenttia neljässä viikossa ja 15,6 prosenttia 12 viikossa verrattuna plaseboryhmään.

Annostus tuotteella on 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Pakkaus sisältää 60 kapselia. Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton.

Varmista lääkäriltä sitrusuutevalmisteen sopivuus reseptilääkkeitä käytettäessä.

Kuvat: Hankintatukku ja Colourbox

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.