Poliisi vaikenee yksityiskohdista - Nela Utkina löytyi maastosta

27-vuotiaan Nela Utkinan löytyminen kuolleena Nuuksion kansallispuistosta päätti kaksi kuukautta kestäneen mysteerin. MTV Uutisten tietojen mukaan Utkinan löysi vapaaehtoiseen etsintäryhmään kuulumaton henkilö.

Poliisi vaikenee täysin yksityiskohdista, jotka liittyvät Utkinan kuolemaan. Helsingin poliisi vahvistaa ainoastaan sen, että Utkina löydettiin, eikä tapaukseen epäillä liittyvän rikosta.

Poliisin mukaan tutkintaa jatketaan normaalina kuolemansyyntutkintana.

– Asiasta ei tiedoteta enempää, koska kuolemansyyntutkinta on lain mukaan salassa pidettävää tietoa, Helsingin poliisin tiedotteessa todetaan.

Kuolemansyyntutkintaan liittyvät yksityiskohdat ovat lain mukaan vahvasti salassapidettävää tietoa.

– En voi tarkentaa mitään asian yksityiskohtia, komisario Kirsi Kanth Helsingin poliisista sanoo.

Nela Utkinan tapauksessa tutkinnanjohtajana toiminut Teemu Kruskopf ei tänään ole ollut tavoitettavissa.

Nela Utkinaa etsittiin poliisin ja vapaaehtoisten voimin syyskuun alkupuolelta lähtien. Etsintöjä tehtiin Nuuksion kansallispuiston alueella.

Katosi kahdeksan viikkoa sitten kotoaan

Utkina katosi 9. syyskuuta. Viimeinen varma havainto hänestä saatiin katoamispäivän aamulta, jolloin hän nousi bussista Kattilan pysäkillä Nuuksiossa.

Katoamispäivänään Utkina oli ilmoittanut jäävänsä pois töistä päänsäryn takia ja menevänsä lääkäriin. Hän ei kuitenkaan mennyt lääkäriin, vaan suuntasi kotoaan Helsingin Malminkartanosta Myyrmannin kauppakeskukseen ja sieltä kohti Espoon Nuuksiota.

Bussin valvontakamera taltioi Utkinan Nuuksiossa Kattilan päätepysäkillä, mutta tämän jälkeen hänen jälkensä hävisivät tyystin.

Poliisi lopetti maasto- ja vesistöetsinnät Nuuksiossa jo muutama viikko sitten. Vapaaehtoisten etsijöiden ryhmä on etsinyt Utkinaa päivittäin parin viikon ajan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja