Poliisi: Uudella katoamistapauksella ei yhteyttä Karoliina Kestiin

Tampereen poliisin mukaan Janika Altosen katoamisella ei ole yhteyksiä Karoliina Kestin tapaukseen. Poliisin mukaan tytöt eivät esimerkiksi tunteneet toisiaan.

15-vuotias Karoliina Kesti katosi heinä-elokuun vaihteessa keskellä yötä. 13-vuotiaasta Janika Altosesta on viimeinen havainto sunnuntailta. Altonen oli lähtenyt kodistaan kello 13-14 välisenä aikana ja ystävät olivat nähneet hänet kävelemässä Tampereen rautatieaseman läheisyydessä eilen illalla noin 18.30 aikoihin. Hän oli tuolloin liikkeellä yksin.

- Tapauksessa ei ole huolestuttavia piirteitä, mutta eihän siinä laitaa ole, että 13-vuotias kuljeksii kaupungilla, rikoskomisario Jari Kinnunen Tampereen poliisista sanoo. Hän kuvailee Janika Altosta tavalliseksi perhetytöksi.

Poliisi kertoo, että Janika saattaa olla pukeutuneena vaaleisiin farkkuihin ja pinkkiin huppariin ja hänellä ilmeisesti mukanaan isohko ruskea tekonahkainen laukku. Hän on normaalivartaloinen ja noin 170 cm pitkä. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat pitkät hiukset. Hänellä ei ole mukana puhelinta.

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja tytön liikkeistä. Tiedot voi soittaa numeroon 050-3137391 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat