Poliisi tutkii murhan yritystä Ruovedellä – useista laukauksista oli mahdollisesti vaaraa sivullisille: "Henkilösuhteista on kyse"

Poliisi tutkii Pirkanmaan Ruovedellä eilen aamuyöllä tapahtunutta epäiltyä murhan ja tapon yritystä. Paikalla ammuttiin useita laukauksia, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Tapahtumassa olivat poliisin mukaan osallisina rivitaloasunnossa olleet henkilöt ja asunnon pihalle saapunut seurue. Yksi henkilö loukkaantui tapahtumassa lievästi.

Poliisi kuvailee taustalla olleen henkilöiden väliset riidat.

– Henkilösuhteista on kyse, poliisi muotoilee MTV Uutisille.

Poliisi otti eilen kiinni seitsemän henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään. Poliisin mukaan kokonaisuuteen voi liittyä erilisia osallisuuksia tekoon. Tutkinnan yhteydessä takavarikoitiin myös luvattomia ampuma-aseita, joihin kiinniotetuilla ei ollut lupia.

Poliisi kertoo, että tutkinann edestessä rikosnimikkeitä voi tulla lisää tai ne voivat muuttua. Toistaiseksi vakavin rikosnimike koskee kuitenkin murhan yritystä. Poliisi muun muassa kertoo selvittävänsä esitutkinnassa sivullisille ampumavälikohtauksen yhteydessä aiheutunutta vaaraa.

Poliisi ei toistaiseksi halua avata teonkuvausta enempää.

Lue myös:

    Uusimmat