Mainos

Poliisi narautti laajan asuntomurtoliigan – kymmeniä kohteita

MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan poliisi on päässyt useita asuntomurtoja tehtailleen rikollisliigan jäljille. Rikosvyyhti lähti paljastumaan syksyn alussa, kun muutama rikollinen jäi kiinni Satakunnassa.

Nyt tutkinta on laajentunut valtakunnalliseksi ja poliisi epäilee useita ulkomaalaisia miehiä asuntomurroista, jotka ovat tapahtuneet pääasiassa Satakunnassa, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Rikokset ajoittuvat tälle vuodelle.

– Asuntomurtoja on tapahtunut useita kymmeniä. Varastetun omaisuuden arvo nousee yhteensä useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin, rikoskomisario Veli-Matti Soikkeli kertoo Turun poliisista.

Hänen mukaansa epäiltyjä rikollisia on useita, mutta hän ei suostu kertomaan epäiltyjen tarkkaa määrää. Rikolliset ovat kotoisin Baltian alueelta. Useita miehiä on vangittu rikoksista epäiltynä.

– Touhu on ollut hyvin järjestäytynyttä. Miehet ovat tulleet, vieneet tavarat ja häipyneet maasta. Mukaan on lähtenyt pääasiassa kodin elektroniikkaa, koruja ja rahaa. Osa rikollisista saattaa olla vielä karkuteillä, Soikkeli kertoo MTV3 Uutisille.

Poliisi tutkii tapausta törkeinä varkauksina. Tutkintaa koordinoi ja vetää Turun poliisi, mutta tutkintaa tekevät eri poliisilaitokset yhteistyössä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.