Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä törkeästä raiskauksen yrityksestä Joensuussa – epäillyn henkilöllisyys ei ole selvinnyt

Sana sanaa vastaan – millaisia ovat seksuaalirikosten oikeuskäsittelyt? 9:32
Katso myös uutisaamu 2.5.2022: Sana sanaa vastaan – millaisia ovat seksuaalirikosten oikeuskäsittelyt?

Itä-Suomen poliisi tutkii sunnuntaina 9.10.2022 tapahtunutta törkeää raiskauksen yritystä Joensuun Noljakassa ja pyytää havaintoja epäillystä. Raiskauksen yritys tapahtui Noljakan pururadalla kello 15-16 aikaan.

Poliisi on saanut havaintoja, joiden mukaan epäilty liikkui jalkaisin Noljakan alueella sunnuntaina. Rikoksesta epäillyn henkilöllisyyttä ei ole saatu vielä selville. Poliisi pyytää edelleen havaintoja tuntomerkkeihin sopivan henkilön liikkeistä sunnuntailta tai muilta päiviltä.

Epäilty on noin 170 senttimetriä pitkä, 20-40 -vuotias vaaleaihoinen mies. Ruumiinrakenteeltaan mies on laiha, kapeakasvoinen ja huonoryhtinen.

Tuntomerkkien mukaan miehellä on huomiota herättävän suuret silmät, hän puhui englantia murtaen ja vaikutti päihtyneeltä. Mies käytti puna- tai oranssikahvaista puukkoa.

Miehellä oli yllään tapahtumahetkellä sunnuntaina takki, jossa oli mustaa tai sinistä, takin alla mahdollisesti beigen värinen huppari, sekä tummansininen tai musta pipo, jonka resoria oli käännetty leveästi.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455, vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.


Lue myös:

    Uusimmat