Mainos

Poliisi etsii vankimielisairaalasta kävelemään lähtenyttä miestä

Poliisi etsii Niuvanniemen vankimielisairaalasta poistunutta potilasta, joka ei palannut sairaalaan vapaakävelyltään aiemmin tällä viikolla.

Kadoksissa oleva Benjamin Kivilohkare on vuonna -46 syntynyt mieshenkilö, joka on henkirikoksen vuoksi määrätty Niuvanniemen sairaalaan tahdonvastaiseen hoitoon. Häntä ei pidetä erityisen vaarallisena varsinkaan sivullisille henkilöille ja tämän vuoksi hän on voinut tehdä vapaakävelyjä sairaala-alueelta.

Mies katosi tiistaina kello 15-16 välisenä aikana sairaala-alueen läheisyydestä.

On mahdollista, että mies on poistunut Kuopion alueelta ja voi olla myös mahdollista, että mies on päässyt poistumaan maasta, mahdollisesti Ruotsiin tai Norjaan.

Miehestä on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus yhteistyössä Keskusrikospoliisin kansainvälisen yksikön kanssa ja tiedon välittämiseksi naapurimaihin.

Huomiotaherättävänä yksityiskohtana voidaan pitää miehen omituisilta vaikuttavia uskonnollisfilosofisia puheita, joita hän voi käydä jopa saarnaamaan, mikäli kuulijakuntaa on suotuisasti.

Kaikki havainnot tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä voi ilmoittaa Pohjois-Savon poliisilaitoksen vihjenumeroon 050 3997890. Havaintoja voi ilmoittaa myös hätänumeroon 112.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.