Poliisi epäilee äidin surmanneen 2-vuotiaan lapsensa Vantaalla

Poliisi tutkii järkyttävää tapausta Vantaalla – äitiä epäillään alle viisivuotiaan lapsen murhasta 0:36
Vantaalla on tapahtunut henkirikos, poliisi epäilee äitiä pienen lapsen murhasta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Itä-Uudenmaan poliisi otti kiinni lapsensa surmasta epäillyn naisen Vantaan Kaivokselassa.

Äitiä epäillään noin kaksivuotiaan lapsensa kuoleman aiheuttamisesta Vantaalla, tiedotti Itä-Uudenmaan poliisi keskiviikkoiltana.

Poliisi löysi yksityisasunnosta Kaivokselan kaupunginosasta keskiviikkona kuolleen lapsen, joka oli joutunut henkirikoksen uhriksi. Poliisi oli saanut hälytystehtävän asuntoon varhain aamulla. Poliisi kertoo epäilevänsä lapsen äitiä henkirikoksesta.

–  Teko on tapahtunut samassa yksityisasunnossa, jonne poliisi meni hälytystehtävälle. Asiaan ei liity ulkopuolisia henkilöitä eikä päihteitä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Minkkinen tiedotteessa.

Epäiltyä esitetään vangittavaksi torstaina.

Asiasta kertoi aiemmin keskiviikkona Ilta-Sanomat. Lehti kirjoitti tuolloin, että poliisi tutkii asiaa IS:n tietojen mukaan murhana lapsen puolustuskyvyttömyyden takia. IS:n tietojen mukaan poliisilla on selkeä käsitys tapahtumien kulusta.

Juttua on muokattu 21.43: Uutisessa kerrottiin aiemmin, ettei epäillyllä ole Suomessa rikostaustaa. Kyseinen MTV Uutisten tieto on puutteellinen ja se on siksi poistettu jutusta. MTV Uutiset pahoittelee virhettä.


Lue myös:

    Uusimmat