Peura taisteli hengestään yli tunnin pudottuaan jäihin Yhdysvalloissa – "En ole kokenut mitään vastaavaa 22 vuoden urani aikana"

1:18
Näin peura saatiin pelastettua pudottuaan heikkoihin jäihin!

Yhdysvalloissa Pennsylvanian osavaltiossa uteliaalle peuralle oli käydä köpelösti. Eläinparka taisteli yksin hengestään yli tunnin pudottuaan heikkoihin jäihin.

Palokunta sai pelastustehtävän Scrantronin kaupungissa, kun koiran kanssa lenkkeilyt nainen näki peuran hädissään Mountain lakella ja soitti hätäkeskukseen.

Kaksi palomiestä puki ylleen märkäpuvut ja säntäsivät auttamaan hätääntynyttä eläintä.

– Tarkoituksenamme oli yrittää säikäyttää eläin, jotta se pääsisi takaisin rantaan, kertoo Brian Scott Scrantonin paloasemalta.

Raskaan operaation onnellinen loppu

Pelastusoperaatio ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sillä palomiehet olivat vedessä yli 45 minuuttia.

– Pääsin puoleen väliin peuran luokse, kun tunsin jään pettävän alta. Jouduin käyttämään kyynärpäätäni päästäkseni tarpeeksi lähelle eläintä. Kun pääsin eläimen luo, autoin sen ylös, kertoo toinen pelastajista Bill Walsh.

Tarinalla on onnellinen loppu. Vaikka peura oli jäistä päästessään kylmissään ja heikko, se jatkoi kuitenkin matkaansa metsään.

– En ole koskaan joutunut tekemään vastaavaa 22 vuoden urani aikana. Olen väsynyt! Walsh kuittaa.

Katso videolta koko pelastusoperaatio!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja