Pettäjärokkari Gene Simmons naimisiin ongelmista huolimatta

Kiss-tähti Gene Simmons, 61, menee naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Shannon Tweedin, 54, kanssa. Häät tulevat yllätyksenä, sillä pariskunnalla on ollut paljon vaikeuksia.

Tositv-tähti ja rokkari Gene Simmons avioituu pitkäaikaisen rakkaansa Shannon Tweedin kanssa. Avioituminen tulee yllätyksenä, sillä vielä vähän aikaa sitten tähti suhtautui nuivasti moiseen asiaan.

– Itse avioliitto ei ole ongelma, vaan avioero. Avioliitto ei tule kalliiksi, mutta avioero tulee, niin rahallisesti kuin henkisestikin. Jos olet jonkun kanssa 28 vuotta, onko sillä todella väliä, onko sinulla sitä paperilappua vai ei, Simmons kyseli taannoin.

Simmons kosi Tweediä jo kauan aikaa sitten, mutta julkisuuteen avioitumisesta raportoitiin vasta hiljattain. Uutisen jälkeenkin parilla on ollut vaikeuksia. Ongelmat liittyvät Simmonsin uskottomuuteen.Tweed on uhannut jopa erolla, jos Simmons ei pysty muuttamaan tapojaan.

Simmons ja Tweed ovat olleet yhdessä vuodesta 1983 ja heillä on kaksi lasta, Nicholas ja Sophie. Häät pidetään Beverly Hills -hotellissa lokakuun alussa.

MTV3/Helmi

Lähteet: people.com, usmagazine.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja