Peter Forsberg paljasti liikaa – aikoo rikkoa sääntöjä: syynä 9-vuotias tytär

Ruotsin entinen tähtipelaaja Peter Forsberg aikoo viedä tyttärensä Taylor Swiftin konserttiin. 

Tre Kronorin moninkertainen arvokisavoittaja Forsberg toimi MM-turnauksen alussa Ruotsin Viaplayn kommentaattorina Tshekissä. Pesti paikan päällä MM-kisoissa päättyi kuitenkin jo muutaman ottelun jälkeen, kun hänellä oli velvollisuuksia kotipuolessa. 

– Otin Viaplay-pestin sillä edellytyksellä, että voin viedä tyttäreni Friends Areenalle Taylor Swiftin konsertiin. Lupasin hänelle jo kauan aikaa sitten. Poikani Lennox ja Diego ovat päässet aikaisemmin Mestarien liigan otteluun, joten nyt oli hänen vuoronsa tehdä jotain isänsä kanssa, Forsberg sanoo ruotsalaislehti Aftonbladetille

Samalla Forsberg tuli paljastaneeksi hieman liikaa, sillä hänen tyttärensä on vasta 9-vuotias. Ikäraja Taylor Swiftin konserttiin on kuitenkin 13 vuotta, mikä voi koitua kiekkoikonille ongelmaksi.

Swift järjestää kolme konserttia Tukholmassa ensi viikonloppuna. Kaikki liput perjantain, lauantain ja sunnuntain konsertteihin ovat loppuunmyyty. Katsojia Friends Areenalle valuu yhteensä viikonlopun aikana noin 200 000.

Forsberg aikoo palata takaisin MM-kisojen asiantuntijaksi pienen tauon jälkeen kotipuolesta.

– Kommentoin viimeisiä alkulohkon pelejä ja puolivälieriä Tukholmasta, kiekkolegenda kertoo Expressenille.

 

Lue myös:

    Uusimmat