Peter Andre pelkää rakastua

Povipommi Katie Pricestä eronnut Peter Andre on polttanut siipensä rakkaudessa. Tähti miettii nyt tarkoin, päästääkö ketään elämäänsä.

Laulaja Peter Andre pelkää sitoutumista. Rankan avioeron läpi käynyt poppari haluaisi löytää unelmiensa naisen, mutta sen oikean löytäminen on vaikeaa.

– Toivoisin, että elämässäni olisi nainen, mutta asia on monimutkainen. Osa minusta haluaa olla jonkun kanssa, osa minusta ei vain osaa sitoutua. Olen isä ja työskentelen koko ajan. Avioeron aikana elämäni revittiin kappaleiksi ja olen rakentanut sen alusta itselleni ja lapsilleni. Kun sinkkuuteen tottuu, on vaikeaa päästää ketään lähelle, Andre kertoo.

Kahden lapsen, Princesin, 4, ja Juniorin, 6, isä on tarkka siitä, ettei esittele uutta naista lapsilleen, ennen kun on varma siitä, että aikoo mennä tämän kanssa naimisiin. Myös lapset pitävät huolta, ettei kuka tahansa kävele isän makuuhuoneeseen.

– Yksi päivä serkkuni Miranda, joka auttaa minua lastenhoidossa, petasi sänkyäni. Princess tuli huoneeseen ja käski Miranda häipymään, sillä tytöt eivät saa tulla huoneeseen. Se oli hulvatonta. Lapseni eivät ole nähneet minua läheisissä väleissä kenenkään muun kuin äitinsä kanssa, Andre nauraa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.ul

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja